В Україні , на данний момент, з спеціального профільного кулінарного навчання максимум що можливо отримати це середнє-спеціальне, але ніяк не вище…в кулінарних училищах, яких вже й не залишилось, спеціалізованих заточених кулінарних технікумів і нічим не навчаючих курсів та шкіл, які проводять своє навчання навіть без плит та ножів, за три дні, коли по сусідству в кабінеті навпроти навчають сторожей та двірників
Про яку освіту в чьому випадку йде мова і який рівень спеціаліста, не дивлячись на непотрібний розряд, і що зрештою крім яєчні та пельменів він зможе приготувати?
В інститутах вчать на технологів, але це не зовстім те, і професія докорінно відрізн’ється від кулінара та шеф-повара.
Місяць — це екстракт нерозбавленої інформації, яку іноземні школи розбавляють іншими гуманітарними предметами та за рахунок чого виходить більш тривале навчання.
Місяць — це гарантований результат та приріст «професійного кістяка» для того щоб дати майбутній розвиток вже самостійно за межами школи.
Той же академічний робочий багаж знань, тільки в 5-15 разів дешевше чим в ІспаніЇ, Франції, Америці. Плюс все знаходиться в Україні.
Повністю практичний формат навчання. У кожного студента є своє робоче місце з повним набором інвентарю
Після навчання, успішно склав іспит, студентам видається диплом з міжнародною сертифікацією, гарантованим працевлаштуванням для найкращих учнів, сприяння в стажуванні за кордоном. Підтримка після закінчення курсів та кураторство. Найкращі кулінарні курси Києва.