CookerySchool

десерт

Імбирно-шоколадний чізкейк

Інгридієнти

Для основи:

  • Печиво – 150 г
  • Вершкове масло – 50 г

Для начинки:

  • Маскарпоне – 250 г
  • М’який сир – 200 г
  • Яйця – 2 шт
  • Темний шоколад – 150 г
  • Імбир свіжий (натертий) – 10 г
  • Цукор – 35 г

Технологія приготування:

Подрібніть печиво  в крихту, висипте в миску та додайте розтоплене вершкове масло. Викладіть в злегка змазану маслом роз’ємну форму діаметром 20 см, злегка придавлюючи, розрівняйте.

Збийте в міксері всі продукти для чізкейку маскарпоне та сир. Шоколад розтопіть на водяній бані, потім змішайте с сирною сумішшю.

Вилейте начинку поверх основи, випікайте до температури в середині 72 градуса. Чізкейк готов, коли начинка зхопилася та злегку тремтить серединка. Після готовності заберіть чізкейк прямо в формі в холодильник.

X