КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ ЄВГЕНА ЧЕРНУХИ
НАВЧИТЬ ГОТУВАТИ ПРАВИЛЬНО, СМАЧНО ТА РІЗНОМАНІТНО
ОЛЕГ
ДАРИНА
ЄВГЕН
ОЛЕГ
артем
«Навчання людей правильному та якісному приготуванню ресторанних страв, а також — доказ того, що навіть найтяжчі страви можна приготувати в домашніх умовах з доступними інгрідієнтами»
Євген Чернуха
ідеолог та засновник Кулінарної школи
«Знання, розвиток, щастя та хороше самопочуття – красиве зелене дерево, кулінарія – його корінь.
Я хочу сформувати власну філософію і поняття відповідального відношення до кулінарії та донести її важливість до кожної сім’ї.»
ПРАКТИКИ НАЙКРАЩИХ СВІТОВИХ ЗАКЛАДІВ
Створювані та відточені десятилітнім викладанням, а також світових партнерів та менторів: кулінарних шкіл, шеф-кухарів, освітніх платформ та новаторів з усього світу
Інновації в світі кулінарії
Розуміння продуктів та технік з точки зору гастрофізики,дієтології, органічної хімії.
Ми ловимо найпопулярніші та важливі тренди в кулінарному світі, адаптуємо та даємо знання.
СВОРЮЄМО COOKERY КОМ'ЮНІТІ
Ми об’єднуємо творчих та відкритих до нового, відчуваючих пристрасть до своєї професії. Тих, хто бачить в кулінарії важливість, в першу чергу ми те, що ми їмо!
ШКОЛА в цифрах та фактах
Успішної роботи
Выпускників
проведених корпоративів
Курсів та майстер-класів
ПРОВЕДЕНих МАйСТЕР-КЛАСів
отримали консультацію
ОЛЕГ ОХРИМЕНКО
ДАРИНА ЧЕРНУХА
ОЛЕГ ШЕВЧЕНКО
ЧОМУ
САМЕ МИ?
Best Practise
Для навчання ми викорстовуємо наш 10-ти літній досвід, надихаємось закордонними партнерами та шеф-кухарів, слідкуємо за food-трендами, підглядаємо за крутими конкурентами та застосовуємо на практиці нововведення з усього світу.
Доступність
Ми дозволяємо отримати професійні знання світових кулінарних шкіл при отпимальному співвідношенні ціна-якість.
Комфорт
Подача інформації адаптована як для професіоналів так і для аматорів.
Вам не потрібно буде вчити французьку мову та їхати на півроку в LeCordonBleu. Достатньо просто приїхати в центрі Києва.
копаємо глибше
страва – це не рецепт. Це продукти, хімія та техніка приготування. Ми розкладаємо продукти на білки, жири та вуглеводи, а потім доступно пояснюємо чому дрібниці та знання складу важливі для ідеального смаку.
КУЛІНАРНА ШКОЛА ЄВГЕНА ЧЕРНУХИ – ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ЗНАННЯ, ЦЕ РОЗШИРЕННЯ СВІДОМОСТІ УЧНІВ ПРО ЖІТТЄВОВАЖЛИВІЙ НАУЦІ – КУЛІНАРІЯ
ВАЖЛИВІСТЬ ХАРЧУВАННЯ
Як не крути, кулінарія стосується кожного. А ми сьогодні це те що ми їли у минулому. адже харчування має накопичувальну дію і може працювати як в хорошу так само й погану сторону.