КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ ЄВГЕНА ЧЕРНУХИ

НАВЧИТЬ ГОТУВАТИ ПРАВИЛЬНО, СМАЧНО ТА РІЗНОМАНІТНО

ОЛЕГ

ДАРИНА

ЄВГЕН

ОЛЕГ

артем

Наша основна МІСІЯ

«Навчання людей правильному та якісному приготуванню ресторанних страв, а також — доказ того,  що навіть найтяжчі страви можна приготувати в домашніх умовах з доступними інгрідієнтами»

Євген Чернуха

ідеолог та засновник Кулінарної школи

«Знання, розвиток, щастя та хороше самопочуття – красиве зелене дерево, кулінарія – його корінь.
Я хочу сформувати власну філософію і поняття відповідального відношення до кулінарії та донести її важливість до кожної сім’ї.»

ПРАКТИКИ НАЙКРАЩИХ СВІТОВИХ ЗАКЛАДІВ

Створювані та відточені десятилітнім викладанням, а також світових партнерів та менторів: кулінарних шкіл, шеф-кухарів, освітніх платформ та новаторів з усього світу

Інновації в світі кулінарії

Розуміння продуктів та технік з точки зору гастрофізики,дієтології, органічної хімії.
Ми ловимо найпопулярніші та важливі тренди в кулінарному світі, адаптуємо та даємо знання.

СВОРЮЄМО COOKERY КОМ'ЮНІТІ

Ми об’єднуємо творчих та відкритих до нового, відчуваючих пристрасть до своєї професії. Тих, хто бачить в кулінарії важливість, в першу чергу ми те, що ми їмо!

ШКОЛА в цифрах та фактах

0
РОКІВ

Успішної роботи

0 +

Выпускників

0 +

проведених корпоративів

0

Курсів та майстер-класів

0 +

ПРОВЕДЕНих МАйСТЕР-КЛАСів

0
компаній

отримали консультацію

ЧОМУ

САМЕ МИ?

Best Practise

Для навчання ми викорстовуємо наш 10-ти літній досвід, надихаємось закордонними партнерами та шеф-кухарів, слідкуємо за food-трендами, підглядаємо за крутими конкурентами та застосовуємо на практиці  нововведення з усього світу.

Доступність

Ми дозволяємо отримати професійні знання світових кулінарних шкіл при отпимальному співвідношенні ціна-якість.

Комфорт

Подача інформації адаптована як для професіоналів так і для аматорів.

Вам не потрібно буде вчити французьку мову та їхати на півроку в LeCordonBleu. Достатньо просто приїхати в центрі Києва.

копаємо глибше

страва – це не рецепт. Це продукти, хімія та техніка приготування. Ми розкладаємо продукти на білки, жири та вуглеводи, а потім доступно пояснюємо чому дрібниці та знання складу важливі для ідеального смаку. 

КУЛІНАРНА ШКОЛА ЄВГЕНА ЧЕРНУХИ – ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ЗНАННЯ, ЦЕ РОЗШИРЕННЯ СВІДОМОСТІ УЧНІВ ПРО ЖІТТЄВОВАЖЛИВІЙ НАУЦІ  – КУЛІНАРІЯ

ВАЖЛИВІСТЬ ХАРЧУВАННЯ

Як не крути, кулінарія стосується кожного. А ми сьогодні це те що ми їли у минулому. адже харчування має накопичувальну дію і може працювати як в хорошу так само й погану сторону.

Отзывы
наших студентов
Анастасия Карповская
Анастасия Карповская
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Отличная школа, мне кажется она обязательна к посещению всем кто хочет научиться вкусно готовить да и просто вкусно покушать, так как мастер-классы идут сразу с дегустацией! Все очень круто!
Любовь Панченко
Любовь Панченко
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Пройшовши навчання в школі Євгенія Чернухи, залишаюся задоволена на всі 200%. За ту працю яку вони вкладають в своїх студентів, їм низький поклін. Дякую вам за знання, кваліфікований колектив, море емоцій та весело проведений час. А всім хто хоче займатися улюбленою справою бажаю не зволікати та нежаліти ні часу, ні фінансів, а рішече пройти навчання. Ви не пожалієте.
Відтворити відео

Партнери

X