КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ ЄВГЕНА ЧЕРНУХИ

НАВЧИТЬ ГОТУВАТИ ПРАВИЛЬНО, СМАЧНО ТА РІЗНОМАНІТНО

ОЛЕГ

ДАРИНА

ЄВГЕН

ОЛЕГ

артем

Команда кулинарной школы Евгения Чернухи
Наша основна МІСІЯ

«Навчання людей правильному та якісному приготуванню ресторанних страв, а також — доказ того,  що навіть найтяжчі страви можна приготувати в домашніх умовах з доступними інгрідієнтами»

image 4

Євген Чернуха

ідеолог та засновник Кулінарної школи

«Знання, розвиток, щастя та хороше самопочуття – красиве зелене дерево, кулінарія – його корінь.
Я хочу сформувати власну філософію і поняття відповідального відношення до кулінарії та донести її важливість до кожної сім’ї.»

ПРАКТИКИ НАЙКРАЩИХ СВІТОВИХ ЗАКЛАДІВ

Створювані та відточені десятилітнім викладанням, а також світових партнерів та менторів: кулінарних шкіл, шеф-кухарів, освітніх платформ та новаторів з усього світу

Інновації в світі кулінарії

Розуміння продуктів та технік з точки зору гастрофізики,дієтології, органічної хімії.
Ми ловимо найпопулярніші та важливі тренди в кулінарному світі, адаптуємо та даємо знання.

СВОРЮЄМО COOKERY КОМ'ЮНІТІ

Ми об’єднуємо творчих та відкритих до нового, відчуваючих пристрасть до своєї професії. Тих, хто бачить в кулінарії важливість, в першу чергу ми те, що ми їмо!

ШКОЛА в цифрах та фактах

0
РОКІВ

Успішної роботи

0 +

Выпускників

0 +

проведених корпоративів

0

Курсів та майстер-класів

0 +

ПРОВЕДЕНих МАйСТЕР-КЛАСів

0
компаній

отримали консультацію

ЧОМУ

САМЕ МИ?

Best Practise

Для навчання ми викорстовуємо наш 10-ти літній досвід, надихаємось закордонними партнерами та шеф-кухарів, слідкуємо за food-трендами, підглядаємо за крутими конкурентами та застосовуємо на практиці  нововведення з усього світу.

Доступність

Ми дозволяємо отримати професійні знання світових кулінарних шкіл при отпимальному співвідношенні ціна-якість.

Комфорт

Подача інформації адаптована як для професіоналів так і для аматорів.

Вам не потрібно буде вчити французьку мову та їхати на півроку в LeCordonBleu. Достатньо просто приїхати в центрі Києва.

копаємо глибше

страва – це не рецепт. Це продукти, хімія та техніка приготування. Ми розкладаємо продукти на білки, жири та вуглеводи, а потім доступно пояснюємо чому дрібниці та знання складу важливі для ідеального смаку. 

КУЛІНАРНА ШКОЛА ЄВГЕНА ЧЕРНУХИ – ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ЗНАННЯ, ЦЕ РОЗШИРЕННЯ СВІДОМОСТІ УЧНІВ ПРО ЖІТТЄВОВАЖЛИВІЙ НАУЦІ  – КУЛІНАРІЯ

ВАЖЛИВІСТЬ ХАРЧУВАННЯ

Як не крути, кулінарія стосується кожного. А ми сьогодні це те що ми їли у минулому. адже харчування має накопичувальну дію і може працювати як в хорошу так само й погану сторону.

Отзывы
наших студентов
Анастасия Карповская
Анастасия Карповская
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Отличная школа, мне кажется она обязательна к посещению всем кто хочет научиться вкусно готовить да и просто вкусно покушать, так как мастер-классы идут сразу с дегустацией! Все очень круто!
Любовь Панченко
Любовь Панченко
11 апреля 2019 г.
Читати далі
Пройшовши навчання в школі Євгенія Чернухи, залишаюся задоволена на всі 200%. За ту працю яку вони вкладають в своїх студентів, їм низький поклін. Дякую вам за знання, кваліфікований колектив, море емоцій та весело проведений час. А всім хто хоче займатися улюбленою справою бажаю не зволікати та нежаліти ні часу, ні фінансів, а рішече пройти навчання. Ви не пожалієте.
image 7
Відтворити відео

Партнери

0/5 (0 відгуків)