logo chernyj

Пн08Квіт10:00Пн15:00Курс “Кулінарія від А до Я”10:00 – 15:00

c logo
American Culinary Federation
Диплом з міжнародною сертифікацією

Базовий кулінарний
курс кухаря

Місяць 100% практичного навчання по найважливішим кулінарним напрямкам, який дасть відправну точку або натхнення для приготування будь-яких авторських страв

Місяць 100% практичного навчання по найважливішим кулінарним напрямкам, який дасть відправну точку або натхнення для приготування будь-яких авторських страв.

На цьому базовому курсі ми вчимо не просто рецепти, ми розкладаємо кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, маючи певні навички.

Наш підхід – дати не просто кулінарну практику, а корисні знання, які ви зможете застосувати як на домашній кухні для своєї сім’ї, так і для професійного зростання в області кулінарії!

Ми рекомендуємо курс:

Кулінарні курси з нуля для себе

Курси кухаря з дипломом

Кулінарні курси для рестораторів

До базового курсу входить:

20 днів практики

Продукти та інвентар

Все для навчання

Наш слоган “Ваше питання – наша практична відповідь”.

Все тому, що на кожне питання ми відповідаємо відпрацюванням і розглядаємо всі процесі з точки зору хімії, розкладаючи на процеси. Після такого підходу можна не боятися робити помилки!

4 1
kursy myasnika kiev
kursy po barbekyu kiev
Кулинарные курсы Киев

Програма курсу

+ - 1. Декор
● Чіпси з риб'ячої і свинячої шкіри
● Перфоровані чіпси
● Ікра з апельсина і бальзамічного оцту
● Їстівна земля солодка і солона
● Попкорн з круп
● Несолодкі дзеркальні глазурі
● Флюїдні гелі
● Еластична пастила з фруктів і овочів
● Їстівні спонжі
+ - 2. Супи та бульйони
● Бульйон рибний базовий
● Бульйон курячий базовий
● Суп «Bouillabaisse» з крутонами і соусом «Aioli»
● Крем-суп зі шпинату з кнелями з сьомги
● Грибний крем-капучіно з трюфельною піною
● Традиційний тайський суп Том-Ям
+ - 3. Салати
● З слабосоленою сьомгою, в'яленими томатами і печеними овочами з кунжутно-горіховим дрессингом
● З рисовою локшиною, овочами і свининою в соєво-імбирній карамелі
● «Цезар» з куркою sous-vide
● Мікс салатів з ягідним соусом бальзамік, в'яленою качиною грудкою і крутонами з крем-сиром
+ - 4. Теплі салати
● Теплі овочі темпура і pulled pork
● Гриль з ростбіф, підкопченими томатами і овочами
● З качкою конфі, вишнями та карамелізованою грушею з горіхами
● З курячою печінкою у винній карамелі і хумусом з яблуком каррі
+ - 5. Холодні закуски
● Підкопчене севіче з сьомги під пряним апельсиновим соусом
● Біфштекс тар-тар з ферментованим жовтком
● Vitello tonnato sous-vide з соусом зі свіжого тунця
● Паштет-Crème-brûlée з курячої печінки з грибами конфі
+ - 6. Гарячі закуски
● Яйця «Benedict» з базиліковим соусом «Hollandaise»
● Чорноморські мідії Бушо, приготовані з томатами і маслинами
● Грецькі Брики з витяжного тіста з начинкою з фети і зелені
● Gratin з броколі з гірчичним соусом
+ - 7. Паста
● Spaghetti «Carbonara»
● Паста «Alla Puttanesca»
● Lasagne
● Равіоллі з сьомгою, базиліком і крем-сиром
+ - 8. Страви з м'яса
● Стейк T-bone з анчоусним маслом
● Відбивна зі свинини Парміджано з соусом лардон
● Італійські м'ясні кульки «Polpette»
● Телячі щічки Sous-vide
● Свиняча грудинка з фенхелем і яблуками, томлена в сидрі
● Мітлоф з мусом з печінки і ароматних трав
● Asia slow smoked ribs
+ - 9. Страви з птиці
● Fricassee з курки у винному соусі (або Coq au vine)
● Перепілка приготована методом LTC
● Курча-гриль без кістки
● Традиційна качка по-пекінськи
+ - 10. Снеки та перекуси
● Роял клаб сендвіч
● Сендвіч з домашньою Нутеллою
● Сендвіч з домашньою ковбасою
● Класичні млинці
● Сирники
+ - 11. Страви з риби
● Риба запечена в середземноморських травах з карамелізованим лимоном
● Поширований судак з соусом з креветок та базиліка
● Сьомга приготована в пергаменті з овочами і морепродуктами з соусом Мінєр
● Обсмажена тріска з соусом ремулад
+ - 12. Страви з морепродуктів
● Конфі з морепродуктів
● Еклер з мусом з креветки
● Кальмари з грибами в кисло-солодкому соусі
● Різотто з мідіями і цитрусово-м'ятною нотою
+ - 13. Хліб
● Хліб з родзинками і волоськими горіхами
● Сільський хліб з цільнозернового борошна
● Фокачча на опарі Біга
● Тостовий хліб
+ - 14. Сироваріння
● Зернистий сир
● Домашня моццарелла
● Грецький сир Фета
+ - 15. Пироги
● Кіш з фетою, в'яленими томатами і шпинатом
● Дріжджовий круглий пиріг Quadro Formaggio
● Strudel з куркою і грибами в густому соусі бешамель
● Традиційний Британський Beef and Guinness pie
+ - 16. Гарніри
● Картопляне пюре по-французьки
● Овочевий рататуй
● Кус-кус з апельсином і Песто
● Тайський рис з морепродуктами
● Банош з бринзою і грибним соусом
● Пюре з селери з пармезаном
+ - 17. Десерти
● Шоколадний фондан
● Брауні
● Пряний лимонний кекс
● Creme brulee
● Клаффуті з вишнею
● Наполеон з кремом патісьер
● Класичний чізкейк з ягідним конфі
● Панна-котта з манговим Шанті

Знайомтесь з викладачами:

Що кажуть учні?

1
2

Деталі навчання:

Вартість:

Bonus club:

          Cashback 10%

Кешбэк начисляется в виде бонусов на счёт участника 


1) Участником бонусной программы являются те, кто используют мобильное приложение для записи 

2) Накопленными бонусами можно оплачивать участие в последующих мк

Формат:

Дати старту

Пн08Квіт10:00Пн15:00Курс “Кулінарія від А до Я”10:00 – 15:00

Пн13Трав10:00Пн15:00Курс “Кулінарія від А до Я”10:00 – 15:00

Пн10Черв10:00Пн15:00Курс “Кулінарія від А до Я”10:00 – 15:00

На подарунок:

Розстрочка

0/5 (0 відгуків)