Базовий кулінарний
курс кухаря
Місяць 100% практичного навчання по найважливішим кулінарним напрямкам, який дасть відправну точку або натхнення для приготування будь-яких авторських страв
Місяць 100% практичного навчання по найважливішим кулінарним напрямкам, який дасть відправну точку або натхнення для приготування будь-яких авторських страв.
На цьому базовому курсі ми вчимо не просто рецепти, ми розкладаємо кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, маючи певні навички.
- Освіта в Україні рівня міжнародних кулінарних шкіл
- Диплом про закінчення курсу, визнаний Європою (IACP) і Америкою (ACF)
- Більше 100-а кулінарних технік і рецептів від викладачів з 10-ти річним досвідом
- Авторські блоки з приготування сирів, хліба, пирогів в будь-яких умовах
Наш підхід – дати не просто кулінарну практику, а корисні знання, які ви зможете застосувати як на домашній кухні для своєї сім’ї, так і для професійного зростання в області кулінарії!
Ми рекомендуємо курс:
Кулінарні курси з нуля для себе
- Навчіться азам кулінарії для того, щоб готувати якісно і різноманітно для себе і своїх близьких
Курси кухаря з дипломом
- У програму включена максимальна кулінарна основа, яка допоможе розвиватися в професійному напрямку. Після здачі іспиту Ви отримуєте важливий документ, який цінується в усьому світі!
Кулінарні курси для рестораторів
- Сьогодні власник ресторану просто зобов'язаний знати все про власну справу. Після курсу Ви будете розуміти, як відбувається закупівля, зберігання і приготування основних страв, а також зможете контролювати кухарів і кінцевий результат.
До базового курсу входить:
20 днів практики
- Кожен день це нова тематика і 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.
Продукти та інвентар
- Професійні зали обладнані потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже знаходяться потрібні продукти для приготування.
Все для навчання
-
Для навчання з собою не потрібно мати нічого.
Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти і сумку для приготованих страв. Так само в школі в процесі навчання можна випити смачний чай та каву.
Наш слоган “Ваше питання – наша практична відповідь”.
Все тому, що на кожне питання ми відповідаємо відпрацюванням і розглядаємо всі процесі з точки зору хімії, розкладаючи на процеси. Після такого підходу можна не боятися робити помилки!
Програма курсу
● Перфоровані чіпси
● Ікра з апельсина і бальзамічного оцту
● Їстівна земля солодка і солона
● Попкорн з круп
● Несолодкі дзеркальні глазурі
● Флюїдні гелі
● Еластична пастила з фруктів і овочів
● Їстівні спонжі
● Бульйон курячий базовий
● Суп «Bouillabaisse» з крутонами і соусом «Aioli»
● Крем-суп зі шпинату з кнелями з сьомги
● Грибний крем-капучіно з трюфельною піною
● Традиційний тайський суп Том-Ям
● З рисовою локшиною, овочами і свининою в соєво-імбирній карамелі
● «Цезар» з куркою sous-vide
● Мікс салатів з ягідним соусом бальзамік, в'яленою качиною грудкою і крутонами з крем-сиром
● Гриль з ростбіф, підкопченими томатами і овочами
● З качкою конфі, вишнями та карамелізованою грушею з горіхами
● З курячою печінкою у винній карамелі і хумусом з яблуком каррі
● Біфштекс тар-тар з ферментованим жовтком
● Vitello tonnato sous-vide з соусом зі свіжого тунця
● Паштет-Crème-brûlée з курячої печінки з грибами конфі
● Чорноморські мідії Бушо, приготовані з томатами і маслинами
● Грецькі Брики з витяжного тіста з начинкою з фети і зелені
● Gratin з броколі з гірчичним соусом
● Паста «Alla Puttanesca»
● Lasagne
● Равіоллі з сьомгою, базиліком і крем-сиром
● Відбивна зі свинини Парміджано з соусом лардон
● Італійські м'ясні кульки «Polpette»
● Телячі щічки Sous-vide
● Свиняча грудинка з фенхелем і яблуками, томлена в сидрі
● Мітлоф з мусом з печінки і ароматних трав
● Asia slow smoked ribs
● Перепілка приготована методом LTC
● Курча-гриль без кістки
● Традиційна качка по-пекінськи
● Сендвіч з домашньою Нутеллою
● Сендвіч з домашньою ковбасою
● Класичні млинці
● Сирники
● Поширований судак з соусом з креветок та базиліка
● Сьомга приготована в пергаменті з овочами і морепродуктами з соусом Мінєр
● Обсмажена тріска з соусом ремулад
● Еклер з мусом з креветки
● Кальмари з грибами в кисло-солодкому соусі
● Різотто з мідіями і цитрусово-м'ятною нотою
● Сільський хліб з цільнозернового борошна
● Фокачча на опарі Біга
● Тостовий хліб
● Домашня моццарелла
● Грецький сир Фета
● Дріжджовий круглий пиріг Quadro Formaggio
● Strudel з куркою і грибами в густому соусі бешамель
● Традиційний Британський Beef and Guinness pie
● Овочевий рататуй
● Кус-кус з апельсином і Песто
● Тайський рис з морепродуктами
● Банош з бринзою і грибним соусом
● Пюре з селери з пармезаном
● Брауні
● Пряний лимонний кекс
● Creme brulee
● Клаффуті з вишнею
● Наполеон з кремом патісьер
● Класичний чізкейк з ягідним конфі
● Панна-котта з манговим Шанті
Що кажуть учні?
Деталі навчання:
Вартість:
- 37 000 грн
- * Перед оплатою курсу рекомендуємо уточнити наявність місць, а також ознайомитися з умовами оплати
Bonus club:
Cashback 10%
Кешбэк начисляется в виде бонусов на счёт участника
1) Участником бонусной программы являются те, кто используют мобильное приложение для записи
2) Накопленными бонусами можно оплачивать участие в последующих мк
- Після проходження навчання на рахунок в мобільний додаток Вам повернеться приємний бонус у вигляді кешбеку!
Формат:
- ● 100% практика
- ● Курс буднього дня - з пн по пт з 10:00 до 15:00
- ● Курс вихідного дня - по сб і нд з 10:00 до 15:00
Дати старту
На подарунок:
- Оформіть подарунковий сертифікат в електронному або друкованому вигляді з відкритою датою
Розстрочка
- Ви можете оформити курс в розстрочку за умовами банку, з яким Ви співпрацюєте