Курси
кондитера
Ми створили кондитерський курс нового формату, який створює і ділиться новими міжнародними стандартами навчання і 100% закриває питання «Де вчитися на кондитера в Україні»?
- Освіта в Україні рівня міжнародних кулінарних шкіл
- Диплом про закінчення курсу, визнаний Європою (IACP) і Америкою (ACF)
- Більше 50-ти кондитерських технік і рецептів від викладачів з 10-ти річним досвідом
- Блоки багатоярусних тортів і шоколатьє, випічки і секрети ідеальних еклерів
Наш підхід – дати не просто кондитерські рецепти, а корисні знання, які ви зможете застосувати як на домашній кухні для своєї сім’ї, так і для професійного зростання в області кондитерського мистецтва і бізнесу!
Ми рекомендуємо курс:
Курси кондитера для початківців
- Хто готовий освоїти всі таємниці кондитерського мистецтва, дізнатися як працюють продукти, на старті виключити більшість проблем які можуть виникнути в роботі. Підійде всім хто поки не готовий на старті інвестувати понад 3000 доларів на розробку концепції і виробів.
Підвищення кваліфікації для кондитера
- Нові ідеї, смаки і подачі для існуючого бізнесу. Вчіться, готуйте, поповнюйте свою десертну карту новими позиціями прямо на старті курсу. Як показує практика, дзвінки із замовленнями надходять вже на першому тижні курсу.
Курси кондитера для кав'ярні та бізнесу
- Сьогодні успішний підприємець просто зобов'язаний знати все темні і світлі кути власної справи - від маркетингу і санітарних норм до найдрібніших деталей виробництва, складання калькульцій і правил харчової безпеки. Курс кондитера — пряме попадання для ідеального рефреша існуючої лінійки десертів
До кондитерського курсу входить:
15 днів практики
- Кожен день це нова тематика і 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.
Продукти та інвентар
- Професійні зали обладнані потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже знаходяться потрібні продукти для приготування.
Все для навчання
- Для навчання з собою не потрібно мати нічого. Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти і сумку для приготованих страв. Також в школі в процесі навчання можна випити смачний чай і каву.
Наш слоган «Ваше питання – наша практична відповідь».
Все тому, що на кожне питання ми відповідаємо відпрацюванням і розглядаємо все з точки зору хімії, розкладаючи на процеси. Після такого підходу можна не бояться робити помилки!
Всі вироби, вивчені на курсі вже в процесі навчання можна вводити в меню своєї десертній карти, і це гарантовано буде 100% успіх!




Програма курсу
●«BLACK CURRANT» (бісквіт брауні, креме чорна смородина, мусс з маскарпоне та молочним шоколадом)
● «ГРУША — ЯБЛОКО» (японський заварний бісквіт, збитий ганаш на основі молочного шоколаду з роялтином, креме груша, мусс груша-яблоко з лікером.)
●«CHERRY COOKIES» (трубочки з пісочного тіста з вишнею, вершковий крем-мусс, шоколадна зеркальна глазур з вишнею)
●«EXOTIC» (кокосовий масляний бісквіт зі шматочками манго, креме ананас, конфі манго, мусс на кокосовому молоці з лікером Малібу)
●«ВИШНЯ — ФІСТАШКА» (шоколадний бісквіт з вишнею, креме на основі молочного шоколаду, термо-вишня, мусс фісташковий)
●«ГРЕЧКА — ЯБЛУКО» (японський заварний бісквіт, збитий ганаш на основі молочного шоколаду з роялтином, креме груша, мусс груша-яблоко з лікером)
●«ПОЛУНИЦЯ — ШОКОЛАД» : ванільний бісквіт з рослинною олією, збитий ганаш на молочному шоколаді, заварний крем-мусс з полуницею
●«CHOCOLATE BROWNIES» З КРЕМОМ «МАНГО-МАРАКУЙЯ»
●МАНГОВА PANNA-COTTA З ЯГІДНИМ КРЕМЕ ТА МОЛЕКУЛЯРНИМ БІСКВІТОМ
●PISTACHIO CHEESECAKE
●VANILLA CHEESECAKE З ЯГІДНИМ КОМПОТЕ
●«NAPOLEONE»: хрумке тісто, крем Patessier, фруктовий ганаш, термо-вишня
●«TART TATIN» : м'яке пісочне тісто , яблуки в соленій карамелі, ганаш на основі молочного шоколаду.
●TART ЛІСНА ЯГОДА: пісочне тісто сабле, ягідний запечений крем, збитий ягідний ганаш на основі білого шоколада.
●ЦИТРУСОВИЙ ТАРТ ЗІ ШВЕЙЦАРСЬКОЮ МЕРЕНГОЮ»: пісочне тісто сабле, цитрусовий крем, швейцарська меренга.
●ВІДЕНСЬКИЙ ШТРУДЕЛЬ В ТІСТІ «FILO» З ГОРІХАМИ
●КЕКС ПО-ГОСТУ
●ФУНТОВИЙ BUNDT CAKE
●СINNABON (дріжджове тісто, шоколадно-миндальний крустилант, вершкова глазурь)
●КЛАСИЧНИЙ КРУАССАН
●ЕКЛЕР З КУРДОМ МАНГО-МАРАКУЙЯ З ПОКРИТЯМ «МАНГОВА ГЛАЗУРЬ»
●ЕКЛЕР З КУРДОМ З ГРУШИ З КАРАМЕЛЬНИМ ПОКРИТТЯМ
●ЕКЛЕР З ЯБЛУЧНИМ КРЕМОМ «ПАТІС'ЕР» З МАСКАРПОНЕ ТА ПОКРИТТЯ З ЯБЛУЧНИМ
●КОМПОТЕ ТА ПРЯНОЩАМИ
●MACARONS «LEMONE CURD»
●MACARONS «CHOCOLATE — CHEESE» (ганаш на основі чорного шоколада, базиліка та сира Горгонзола)
●КОРПУСНА ЦУКЕРКА «SALTED CARAMEL» (чорний/молочний шоколад, ганаш на основі молочного шоколада з соленою карамеллю)
●КОРПУСНА ЦУКЕРКА «BOUNTY» (чорний/молочний шоколад, кокосова стружка з кремом на основі згущеного молока)
●КОРПУСНА ЦУКЕРКА «CHERRY» (чорний/молочний шоколад, компоте вишня з роялтином)
●ШОКОЛАДНИЙ ДЕКОР: (пір'я, кільця, спіралі, пластини, плити, стружка, корони та інші фігури;
●ТЕМПЕРУВАННЯ ШОКОЛАДУ ТА ЛІПНИЙ ШОКОЛАД
●РОБОТА З ШОКОТРАНСФЕРАМИ
●День 1 - заготовка для десерта *
●День 2 - декор та презентація
Що говорять учні?





Деталі навчання:
Вартість:
- 29 000 грн
- * Перед оплатою курсу рекомендуємо уточнити наявність місць, а також ознайомитися з умовами оплати
Bonus club:
Cashback 10%
Кешбэк начисляется в виде бонусов на счёт участника
1) Участником бонусной программы являются те, кто используют мобильное приложение для записи
2) Накопленными бонусами можно оплачивать участие в последующих мк
Бонус - курс PRO!
К основному курс Вы получаете 5-тидневный курс по повышению квалификации на выбор!
1) Кулинарный курс "Только мясо"
2) Кулинарный курс "Рыба и морепродукты"
- Після проходження навчання на рахунок в мобільний додаток Вам повернеться приємний бонус у вигляді кешбеку!
Формат:
- ● 100% практика
- ● Курс буднього дня - з пн по пт с 10:00 до 16:00
- ● Курс вихідного дня - по сб та нд з 10:00 до 16:00
Дати старту
На подарунок:
- Оформіть подарунковий сертифікат в електронному або друкованому вигляді з відкритою датою
Розстрочка
- Ви можете оформити курс в розстрочку за умовами банку з яким Ви співпрацюєте