logo chernyj

Пн01Ноя10:0016:00Курсы кондитера10:00 – 16:00 Тип события:Кондитерские курсы

Курси
кондитера

Ми створили кондитерський курс нового формату, який створює і ділиться новими міжнародними стандартами навчання і 100% закриває питання «Де вчитися на кондитера в Україні»?

Наш підхід – дати не просто кондитерські рецепти, а корисні знання, які ви зможете застосувати як на домашній кухні для своєї сім’ї, так і для професійного зростання в області кондитерського мистецтва і бізнесу!

Ми рекомендуємо курс:

Курси кондитера для початківців

Підвищення кваліфікації для кондитера

Курси кондитера для кав'ярні та бізнесу

До кондитерського курсу входить:

15 днів практики

Продукти та інвентар

Все для навчання

Наш слоган «Ваше питання – наша практична відповідь».

Все тому, що на кожне питання ми відповідаємо відпрацюванням і розглядаємо все з точки зору хімії, розкладаючи на процеси. Після такого підходу можна не бояться робити помилки!

Всі вироби, вивчені на курсі вже в процесі навчання можна вводити в меню своєї десертній карти, і це гарантовано буде 100% успіх!

Курсы для кондитеров Киев
Курсы по кондитерскому мастерству
Муссовые торты и десерты
Кондитерские куры мастер-классы Киев

Програма курсу

+ - 1. Мусові торти та десерти
Познайомить з різноманітністю кондитеського інвентарю з інстументами, навчить  користуватись кондитерським мішком, відсажуванню кремів,  збірку тортів та тістечок. Дасть надійні відпрацьовані рішення по рецептурі для вашого бізнесу. Комфортні умови роботи та розуміння викладача - перший кит нашої кулінарної школи. 
●«BLACK CURRANT» (бісквіт брауні, креме чорна смородина, мусс з маскарпоне та молочним шоколадом)
● «ГРУША — ЯБЛОКО» (японський заварний бісквіт, збитий ганаш на основі молочного шоколаду з роялтином, креме груша, мусс груша-яблоко з лікером.)
●«CHERRY COOKIES» (трубочки з пісочного тіста з вишнею, вершковий крем-мусс, шоколадна зеркальна глазур з вишнею)
●«EXOTIC» (кокосовий масляний бісквіт зі шматочками манго, креме ананас, конфі манго, мусс на кокосовому молоці з лікером Малібу)
●«ВИШНЯ — ФІСТАШКА» (шоколадний бісквіт з вишнею, креме на основі молочного шоколаду, термо-вишня, мусс фісташковий)
●«ГРЕЧКА — ЯБЛУКО» (японський заварний бісквіт, збитий ганаш на основі молочного шоколаду з роялтином, креме груша, мусс груша-яблоко з лікером)
+ - 2. Складні багатоярусні торти
Робота з багатоярусними конструкціям  — одночасно легка та привередлива. Важливо розуміння інгридієнтів — від масла та вибору желатина до муки, цукру та шоколада для ідеально збитого гразурі-ганаша.  Результат — художній торт-аристократ, повний  непередбачуваних смаків, текстур та основ не зрозумілих з першого погляду. І головне — стабільний в презентації, збірці та транспортуванні.
●«ПОЛУНИЦЯ — ШОКОЛАД» : ванільний бісквіт з рослинною олією, збитий ганаш на молочному шоколаді, заварний крем-мусс з полуницею
+ - 3. Десертна карта
Креативні готові рішення для HoReCa. Спеціально розроблені та адаптовані техкартки та зрозуміла інформація від викладачв по кожній сходинці в процесі — допоможуть вам зробити повністю свою авторську десертну карту чи скористатись готовою пропозицією.
●«CHOCOLATE BROWNIES» З КРЕМОМ «МАНГО-МАРАКУЙЯ»
●МАНГОВА PANNA-COTTA З ЯГІДНИМ КРЕМЕ ТА МОЛЕКУЛЯРНИМ БІСКВІТОМ
●PISTACHIO CHEESECAKE
●VANILLA CHEESECAKE З ЯГІДНИМ КОМПОТЕ
●«NAPOLEONE»: хрумке тісто, крем Patessier, фруктовий ганаш, термо-вишня
+ - 4.Тарти та пироги
Тарт з розсипчастим тістом та соковитою начинкою це так по французьки! Розуміння приготування тіста сабле, його формування та випічка самостійно а потім з начинкою дасть красивий фінальний аккард — рум'яне тісто, тримаюче форму, рівні края, ідельна начинка.
●«TART TATIN» : м'яке пісочне тісто , яблуки в соленій карамелі, ганаш на основі молочного шоколаду.
●TART ЛІСНА ЯГОДА: пісочне тісто сабле, ягідний запечений крем, збитий ягідний ганаш на основі білого шоколада.
●ЦИТРУСОВИЙ ТАРТ ЗІ ШВЕЙЦАРСЬКОЮ МЕРЕНГОЮ»: пісочне тісто сабле, цитрусовий крем, швейцарська меренга.
+ - 5. Випічка
Магія листкового тіста, японська техніка приготування та розкатки розвінчують міфи про дороге спец.обладнання  та тільки використання масла "президент", тільки за домогою якого можна отримати заповітні шари, хрумку скоринку та заповітну текстуру виробу.  Тісто філо, справжній кекс та дріжджове тісто — високі стандарти, індивідуальна робота з викладачами, як результат виходу на новий рівень професіоналізму. 
●ВІДЕНСЬКИЙ ШТРУДЕЛЬ В ТІСТІ «FILO» З ГОРІХАМИ 
●КЕКС ПО-ГОСТУ
●ФУНТОВИЙ BUNDT CAKE
●СINNABON (дріжджове тісто, шоколадно-миндальний крустилант, вершкова глазурь) 
●КЛАСИЧНИЙ КРУАССАН
+ - 6. Еклери та макаронс
Золотисті еклери, з рівними смужками та ідеальною формою та ідеальний макаронс з глянцевою поверхнею — нашуміші тістечка, овіяні легендами та міфами, починаю від яєць від кур, які несуться тільки літом та спеціальної олії за 40 долларів за кіллограм, до магічних слів, спеціальних комбайнів та духовок з 6-ма нулями в ціні...І найголовніше — вдома ви эцього НЕ ПРИГОТУЄТЕ!
●ЕКЛЕР З КУРДОМ МАНГО-МАРАКУЙЯ З ПОКРИТЯМ «МАНГОВА ГЛАЗУРЬ»
●ЕКЛЕР З КУРДОМ З ГРУШИ З КАРАМЕЛЬНИМ ПОКРИТТЯМ
●ЕКЛЕР З ЯБЛУЧНИМ КРЕМОМ «ПАТІС'ЕР» З МАСКАРПОНЕ ТА ПОКРИТТЯ З ЯБЛУЧНИМ
●КОМПОТЕ ТА ПРЯНОЩАМИ
●MACARONS «LEMONE CURD»
●MACARONS «CHOCOLATE — CHEESE» (ганаш на основі чорного шоколада, базиліка та сира Горгонзола)
+ - 7. Шоколад
Блок магії — це неймовірні блискучі відблиски на шоколаді, ганаш, праліне та соковиті ягідні начинки, робота з полікарбонатними формами та нарізними цукерками. В часи інквізиції шоколат'є прирівнювались до алхіміків, темперування шоколаду таємно передавалось з покоління в покоління і рідко кому вдавалось зрозуміти,впровадитися в частинку солодкої магії.
●КОРПУСНА ЦУКЕРКА «SALTED CARAMEL» (чорний/молочний шоколад, ганаш на основі молочного шоколада з соленою карамеллю)
●КОРПУСНА ЦУКЕРКА «BOUNTY» (чорний/молочний шоколад, кокосова стружка з кремом на основі згущеного молока)
●КОРПУСНА ЦУКЕРКА «CHERRY» (чорний/молочний шоколад, компоте вишня з роялтином)
●ШОКОЛАДНИЙ ДЕКОР: (пір'я, кільця, спіралі, пластини, плити, стружка, корони та інші фігури;
●ТЕМПЕРУВАННЯ ШОКОЛАДУ ТА ЛІПНИЙ ШОКОЛАД
●РОБОТА З ШОКОТРАНСФЕРАМИ
+ - 8. Екзамен
2 дні індивідуального відпрацювання авторського муссового десерта *
●День 1 - заготовка для десерта *
●День 2 - декор та презентація

Знакомьтесь с  преподавателями:

Що говорять учні?

Курси кондитера київ
кондитерська освіта в Україні

Деталі навчання:

Вартість:

Bonus club:

Cashback 10%

Кешбэк начисляется в виде бонусов на счёт участника 


1) Участником бонусной программы являются те, кто используют мобильное приложение для записи 

2) Накопленными бонусами можно оплачивать участие в последующих мк

Бонус - курс PRO!

К основному курс Вы получаете 5-тидневный курс по повышению квалификации на выбор! 


1) Кулинарный курс "Только мясо" 

2) Кулинарный курс "Рыба и морепродукты"

Формат:

Дати старту

Пн01Ноя10:0016:00Курсы кондитера10:00 – 16:00 Тип события:Кондитерские курсы

Пн10Янв10:0016:00Курсы кондитера10:00 – 16:00 Тип события:Кондитерские курсы

Пн07Февр10:0016:00Курсы кондитера10:00 – 16:00 Тип события:Кондитерские курсы

На подарунок:

Розстрочка

CookerySchool
mobile app

Записываться на обучение стало в 1000 раз быстрее, комфортнее и выгоднее!

Устанавливайте мобильное приложение от Кулинарной школы и участвуйте в WOW бонусной системе!

Получайте cashback в размере до 20% после каждого курса/мастер-класса, накапливайте бонусы и используйте их при оплате!

X