Кулінарні майстер-класи Cookeryschool
Meat club: Тріо стейків
Навчіться готувати альтернативні варіанти стейків
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Альтернативні частини отруба: діафрагма, round steak, стейк антрекот
✓ Методи приготоування: гриль/sous - vide/жарка
✓ Авторські соуси: сливовий та ягідний BBQ, чатні
Бездоганне м'ясо
Навчіться готувати м'ясо як PRO
✓ 5 годин практичного навчання
✓ 5 правил роботи з м'ясом
✓ приготування стейка T-bone 21-го дня витримки, корейки, яловичини sous-vide та соковитої курки
✓ інфографіка по різним видам м'яса та правилам приготування
Meat club: whiskey set
Любителям м'яса та інтелігентного напою присвячується!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ варіанти використання алкоголя в приготуванні м'яса: глазування, маринування, соус, мармелад
✓ 5 правил роботи з м'ясом: від вибору до методів приготування
✓ Інфографіки по різним видам м'яса
Real american meat
Для справжніх любителів американської їжі!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ методи приготування: low&slow, копчення та гриль
✓ робота з м'ясом: правила вибору та підготовки м'яса до різних страв
✓ корисна інформація про спеції та авторські соуси
Грузинська кухня: Топ - 5
Ароматна Грузія, яка стане Вашою візитною карткою!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Секрети ароматної випічки з дріжджового тіста та авторський рецепт хачапурі
✓ Традіцийні рецепти, привезені з різних куточків Грузії
✓ Корисне про спеції та прянощі для страв
Грузинське застілля
Навчіться готувати ситні страви, які стануть must have в копилці рецептів!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ 1 рецепт пирога та 1000 інтерпритацій
✓ Правила роботи з річною рибою
✓ Рецепт хінкалі: від ідеального тіста до соковитої м'ясної начинки
Італійська кухня
Улюблена проста, але шалено смачна класика італійських страв
✓ 5 годин практичного навчання
✓Правила приготування натуральної handmade пасти
✓ Італійські соуси для пасти та інших страв
✓ Основа класичних страв: ньокки, паста, різотто, polenta cake
Італійська modern кухня
Італійська кухня в новій модерн подачі
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Тісто для різних видів пасти, а також способи фарбування
✓ Правила вибору та роботи з м'ясом, а також методи приготування
✓ Рецепт ідеального різотто
Італійська кухня: паста
Навчіться готувати пасту різних видів власноруч, фарбувати її в різні кольори, підбирати соуси та основні інгрідієнти
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Приготування пасти fresco своїми руками
✓ 5 видів пасти: равіоллі, касончеллі, тальолінні
✓5 авторських соусів для пасти
Французька кухня: La marine
Занурся в справжній гастрономічний рибний рай
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Основи вибору, зберігання та приготування риби та морепродуктів
✓ Як "непопулярну" рибу зробити смачнішу за лосося
✓ Основи роботи з соусами: майонез, дрессинг, вершковий соус
Французька кухня: La viande
Найвідоміші страви французької кухні з використанням м'яса
✓ 5 годин практичного навчання
✓ класичні рецепти та знакові страви Франції
✓ Правила роботи з алкоголем:як зробити ароматну редукцію з 5-ти видів алкоголю
✓ Экскурс в м'ясо: від вибору до різних видів м'яса для різного приготування
Така різна птиця
Зробіть більш різноманітним своє кулінарне уявлення про, на перших погляд, простому продукті - курці!
✓ 5 годин практичного навчання
✓Безвідходне розбирання курки та страви з усіх частин
✓ Нюанси в способах приготування — жарка, тушіння, запікання, ідеальний бульйон та паштет
✓ Лекція: м'ясо з хімічної точки зору
Лосось: від голови до хвоста
Ви дізнаєтесь як купувати, обробляти, які шматки на що використовувати та як правильно готувати лосось
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Правила вибору та покупки риби
✓ Як обробляти та як правильно зберігати рибу
✓ Які існують методи приготування
✓ Який соус та гарнір краще подати до різних страв з лосося
Корисні страви: Superfoods
Зробіть свій по-справжньому СУПЕР використовуючи локальні суперфуди!
✓ 5 годин практичного навчання з використанням локальних суперфудів
✓ Доступні продукти + знання технологій приготування = корисні страви
✓ Здорове харчування може бути смачним та ароматним
✓ Забудьте про суху гречку та відварну курку
Паназія: традиції Китая
Плавительний котел смаків, прянощів та поєднання непоєднуваного
✓ 5 годин практичного навчання
✓Класичні методи приготування: WOK та Stir - fry
✓ Класичний рецепт Гедза як основа для 1000 варіацій
✓ Традиційні азіатські страви, які успішно готуються на будь-якій кухні
✓ Спеції, соуси та прянощі
паназія: тайни смаків
Вогненна, яскрава та пекуча кухня переходить в скарбничку Ваших вмінь!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Маст-хэв спецій, без яких азіатську кухню можливо вважати підробкою
✓ Основи ферментації: Науковий підхід до процесу. Оригінальний рецепт кім-чи та комбуча.
✓ WOK кяк основа для експериментів
✓ Основи поєднань смаків - foodpairing
✓ 5 рецептів здорових та корисних страв
Бургер від а до я
Зберіть свій ідеальний бургер: від handmade булочки та сиру до соковитої котлети та соусів
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Приготування ідеальної м'якої булочки
✓ Як зробити соковиту, ароматну котлету для бургера
✓ Авторські соуси: традиційний кетчуп та ананасовий BBQ
✓ Натуральна вершкова моцарелла своїми руками в домашніх умовах
Базові соуси
Чек-лист по базі найпотрібніших та популярних соусів
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Основи холодних бальзамічних соусів
✓ Холодні майонезні та теплі голандські соуси
✓ Вино та демі-гласс як основа соуса
✓ Салатні заправки та дресинги
✓ Солодкі варіанти соуса
Оригінальний сніданок
Спростіть задачу в приготуванні смачних іа поживних сніданків та перекусів собі та дітям!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Ніжний вершковий омлет та яйце пашот
✓ Клаб-сендвіч - 1 рецепт та 1000 варіацій для найкращого перекусу собі та дітям
✓ Рецепт авторської граноли як основи корисного сніданку
✓ Секретний 100% рецепт ніжних, кремових сирників
Insta - сніданки
Вчимось готувати смачні та яскраві сніданки, які будуть радувати око зранку!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Прості та швидкі рецепти, які не замусять довго стояти біля плити
✓ Використання простих продуктів, доступних в будь-якому магазині
✓ Красиві подачі, якими можна похвалитись в соціальних мережах
Say cheese: craft edition
Сироваріння в домашніх умовах - смак, натурально, просто та корисно!
✓ 2 дні практичного навчання
✓ Вивчайте 5 китів для ідеального сира: молоко - закваски - обладнання - технології - аффінаж
✓ Приготування різних видів сирів: молоді сири, напівтверді, сири типу паста філата, сири з сироватки
✓ Використання сиру в кулінарії та приготування декількох видів страв
Best of: Поль Бокюз
Висока кухня від одного з найвідоміших шеф-кухарів світу Поля Бокюза вже на Вашому столі!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Авторські унікальні десерти гуру кулінарії
✓ Техніки приготування: яйця пашот, качка та фуа-гра, вершкові десерти
✓Секрети французької кухні та лайфхаки, якими користувався Бокюз
Best of: Jamie Oliver
Італійські мотиви в поєднанні з доступними продуктами та простими технологіями приготування
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Авторські рецепти одного з самих відомих кухарів світу
✓ Швидка, проста, але шалено смачна італійська кухня, на основі звичайних продуктів
Best of: Гордон рамзІ
Вишукана кухня знаменитого "адського" шеф-кухаря
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Секрети та лайфхаки популярного шеф-кухаря
✓ Рецепти, які є найтоповішими позиціями в ресторанах Рамзі у всьому світі
✓ Різноманітні технології приготування
Perfect Burgers trio
Додайте різноманітності в Ваше бургерне життя: котлети, начинки та навіть булочка з пасти!
✓ 5 годин практичного навчання
✓ Ramen бургер: булочка з пасти, рублена котлета з пармезаном, червоний песто та моцарелла
✓ Umami бургер: котлета з кістним мозком, соус умамі, маринові шиитаке, в'ялені томати
Кулінарні майстер-класи в Києві для новачків, професіоналів, кухарів початківців та домогосподарок. Навчіться готувати ресторанні страви в кулінаріній школі.